TARİFLERİMİZ
Dondurmalı Pasta
Malzemeler
2 yumurta
125 g Fiero Pandispanya Miksi
25 g su
200 g Fiero Şekerli Sıvı Bitkisel Şanti
750 g Fiero Gurme Dondurma (her kat için 250 g, dilediğiniz çeşitlerde)
Çikolata sosu


Hazırlanışı
2 Yumurta ve 125 g Fiero Pandispanya Miksi'ni 25 g su ile 3 dakika çırptıktan sonra kalıba dökün. 170 derecede önceden ısıtılmış fırında 25 dakika pişirin. Fırından çıkardığımız pandispanyayı soğuduktan sonra üçe bölüp; her katına ayrı ayrı dondurma koyarak yayın. 200 g Fiero Şekerli Sıvı Bitkisel Şanti'yi 3 dakika çırptıktan sonra dondurmalı pastamızın üzerini kaplayın. Dondurucuda 2 saat beklettikten sonra servise hazır hale getirin.

Afiyet olsun :)
Tasarım: Çiğdem Erdinç Tasarım Ofisi