TARİFLERİMİZ
Pandispanya
Malzemeler
1000 g Fiero Pandispanya Toz Karışımı
700 - 800 g  yumurta (yaklaşık 14 - 15 adet)
100 ml (yarım su bardağı) su / süt

Hazırlanışı
1000 g Fiero Pandispanya Toz Karışımı içine 700 - 800 g yumurta (yaklaşık 14-15 adet), 100 ml (yarım su bardağı) su / süt ilave edilerek 1 dakika düşük devirde 8 dakika yüksek devirde istenilen kıvama gelene kadar karıştırılır. Kalıba yeteri kadar hamur karışımından konularak daha önce ısıtılmış  olan fırında 170°C' de 30 dakika pişirilir. Soğuduktan sonra kalıptan çıkarılarak pasta yapımında kullanılır.

Afiyet olsun :)
Tasarım: Çiğdem Erdinç Tasarım Ofisi